Komentara: 0
Pregleda: 1714

Trka „Subotička liga drugarstva“ za celu porodicu

08.03.2024. u 09:10h
Izvor: Subotica.com
Naš grad dobio je još jedno sportsko nadmetanje – trku „Subotička liga drugarstva” , koja će se održati 24. marta u Kelebijskoj šumi, u organizaciji Udruženja „Subotički trkači”.
Trka „Subotička liga drugarstva“ za celu porodicu

„Subotička liga drugarstva” imaće trku za odrasle i za decu. Ideja je da se neguje sportski i takmičarski duh, ali i provede vreme u prirodi i druženju.

- Ideja nam je da aktiviramo što više sugrađana, jer smo svedoci da smo postali robovi tehnike i zato hoćemo da aktiviramo ljude, da okupimo sve generacije, porodice, prijatelje... Jedan pravac je liga za odrasle, drugi je dečja liga, koja je prioritet, jer želimo decu da motivišemo, bez obzira da li se bave sportom ili ne – najavljuje Darko Đurović, organizator sportskog nadmetanja. – Iako su svi pobednici, proglasićemo pobednike i osvajače prva tri mesta.

Trka na Kelebiji će biti jedna od četiri koje će se održati tokom godine, odnosno u svako godišnje doba.

- Ova trka je „Zov prirode” biće u Kelebijskoj šumi, za odrasle je 8,5 kilometara, za stariju decu kilometar, dok će najmlađi trčati 300 metara. Svi zainteresovani više informacija mogu pronaći na fejsbuk i instagram stranici „Subotička liga drugarstva”. Prijava se obavlja putem linka na fejsbuk stranici, a dodatna pitanja zainteresovani mogu postaviti i putem mejl adrese subotickaligadrugarstva@gmail.com – dodaje organizator.

Naredna trka biće 2. juna na Gradskom hipodromu, treća trka biće održana 5. oktobra na Paliću, a četvrta 22. decembra na Makovoj sedmici. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1714
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.