Komentara: 4
Pregleda: 6510

Tripolski ostaje na čelu Zavoda za urbanizam

24.08.2015. u 17:15h > 25.08.2015. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
Na 32. sednici Gradskog veća diplomirani ekonomista Timea Tripolski predložena je za imenovanje vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća "Zavod za urbanizam Grada Subotice". Ovaj predlog naćiće se na sledećoj sednici Skupštine grada koja je zakazana za četvrtak.
Tripolski ostaje na čelu Zavoda za urbanizam

Tripolski je na ovoj funkciji, u ulozi vršioca dužnosti, od 23. februara 2014. godine, mandat joj je produžen u dva navrata po šest meseci, odnosno na predlog GV treći put počevši od 3. septembra 2015. godine.

Kako se navodi u Rešenju radni odnos VD se zasniva do okončanja statusne promene pripajanja Javnog preduzeća "Zavod za urbanizam Grada Subotice" Javnom preduzeću "Direkcija za izgradnju Grada Subotice" Subotica, a najduže šest meseci od dana njenog imenovanja. Ovaj predlog naćiće se na narednoj sednici Skupštine grada.

Timea Tripolski ima osmogodišnje iskustvo u oblasti finansijskog sektora dok je bila zaposlena u dve privatne banke, kao i jednogodišnje iskustvo u vođenju kancelarije takođe privatnog preduzeća, maternji jezik joj je mađarski, dok se služi sa još tri (srpski - na nivou maternjeg, engleski - napredno, nemački - srednji nivo).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6510

Povezana vest

Povezane teme

Zavod za urbanizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.