Komentara: 10
Pregleda: 3421

Tribina: “Vidimo se na fejsu!”

07.10.2012. u 21:27h
Izvor: SuMedija
U Omladinskom klubu „Skladište”, za sledeću nedelju, pripremljen je bogat kulturni program.
Tribina: “Vidimo se na fejsu!”

U ponedeljak, 8. oktobra od 19 i 30 časova biće predstavljen roman Miroslava Petrekanovića "Nemirni talasi". Autor je dobitnik sredstava Fondacije „Danilo Kiš” na konkursu „Ledolomac” za književno delo. Miroslav živi u Bajmoku i diplomirao je na Pravnom fakultetu. Stvaralačkim radom se bavi od srednje škole. Promociji će prisustvovati Marija Ilić diplomirani filolog, koja će biti u ulozi književnog kritičara.

U okviru ciklusa filmova Alfreda Hičkoka u utorak, 9. oktobra od 20 časova, biće prikazan film "Pozovi M za ubistvo", nakon čega će biti organizovana i diskusija o filmu.

U petak, 12. oktobra od 19 i 30 časova biće održana tribina pod nazivom „Vidimo se na fejsu!” U okviru ove teme učesnici će se baviti pitanjima, u kojoj meri i na koji način novi vidovi društvenih komunikacija među mladima, utiču na razvoj njihovih društvenih veština, na razvoj njihove društvenosti, komunikativnosti, kakav uticaj internet kultura ima na njihov identitet u savremenom visoko tehnologiziranom društvu.

Gosti tribine su Biljana Radić Bojanić, doktor filoloških nauka koja se bavila problemom fejsbuka i uticaja fejsbuka na identitet mladih, rediteljka Jelena Bogavac, čija je predstava "Fejkbuk" privukla veliku pažnju javnosti, i psiholog Maja Stoparić.

Jesenji "Art kvart" biće održan u subotu, 13. oktobra od 10 do 18 časova u Parku Ferenca Rajhla. Treća prodajna izložba je zamišljena kao Art piknik na kojem će subotički kreativci moći da izlože svoje radove, da se druže, a možda i zarade. Svi zainteresovani za jesenji "Art kvart" mogu se prijaviti slanjem tri fotografije planirane postavke, na email adresu: office@danilokis.rs.

U večernjem terminu od 21 čas, biće otvorena izložba Ivana Bona iz Beograda, koji se bavi se komponovanjem i programiranjem elektronske muzike. On je osnivač i član grupe "Mistake", koja će u 22 časa odrzati koncert. Ovaj elektronski sastav nastupao je i na Trenchtown-u i aktivan je od kraja 90-ih godina.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 3421
Povezane teme

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.