Komentara: 1
Pregleda: 2558

Tribina SNS-a na Paliću i u Bajmoku

20.04.2012. u 17:07h
Izvor: RTV Yueco
Srpska napredna stranka juče je održala dve velike tribine u Bajmoku i na Paliću. Cilj ovih tribina bio je da se članovi SNS-a približe narodu, da čuju njihove probleme, ali da i predstave svoj program. Na tribinama se najviše govorilo o poboljšanju ekonomije u Srbiji, ali i o uništavanju privrede i ekonomije prethodnih 12 godina, za šta je po rečima naprednjaka, kriva njihova politička konkurekcija koja je trenutno na vlasti.
Tribina SNS-a na Paliću i u Bajmoku

Velikom broju ljudi koji se okupio u Bajmoku, prvo se obratio predsednik GrO u Subotici Ilija Maravić, a nakon toga i ekonomski stručanjici, koji su govorili o teškoj ekonomskoj situaciji u našoj zemlji. Naprednjaci su istakli da Srbija ima velike ekonomske probleme, i predstavili deo svog programa koji bi, u slačaju preuzimanja vlasti, bio vidljiv već nakon godinu dana.

Naprednjaci su takođe napravili retrospektivu poslednih 12 godina, koliko je njihova politička konkurencija na vlasti. Kritikovali su njihov rad u mnogim sferama, a jednu od krucijalnih stvari koju su istakli jeste zapošljavanje nestručnih stranačkih kadrova.

Nakon tribine u Bajmoku, koja je tajala nešto više od sat vremena, ista tribina održana je i na Paliću, gde se osim ekonomskih tema, govorilo i o Paliću kao turističkom mestu. Na kraju tribine naprednjaci su poručili građanima da pogledaju u svoje novčanike i frižidere i da dobro razmisle kome će dati glas na predstojećim izborima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2558
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.