Komentara: 3
Pregleda: 2858

Tribina SNS-a

21.04.2012. u 18:15h
Izvor: RTV Yueco
Srpska napredna stranka u Subotici je juče održala tribinu u amfiteatru Otvorenog univerziteta. Na tribini je bilo reči o položaju osoba sa invalidititetom u Subotici, ali i drugim gradovima Srbije. Članica Glavnog odbora SNS-a, Stana Božović je rekla da partija koju predstavlja ima program za poboljšanje života osoba sa invaliditetom i da će im nakon šestog maja oni omogućiti život dostojan čoveka.
Tribina SNS-a

Pre početka tribine ispred Otvorenog univerziteta podeljena su invalidska kolica i hodalice za osobe sa invaliditetom. Obezbeđeno je 23 invalidskih kolica i sedam hodalica. Položaj osoba sa invaliditetom je težak.Zakon o zapošljavanju ovih osoba je doveo do toga da se poveća procenat zapošljavanja kod ovih ljudi, ali samo u privatnim firmama, jer teško pronalaze posao u državnim institucijama.

U akciji Srpske napredne stranke i donatora obezbeđeno je ukupno 250 invalidskih kolica i 50 hodalica. Država bi trebalo da obezbedi kolica za osobe sa invaliditetom, rečeno je prilikom predaje kolica korisnicima.

Prioriteti SNS-a su sprovođenje Zakona o javnim nabavkama, borba protiv politički privilegovane klase, smanjenje ogromnog državnog sektora u Srbiji i slično. Iniciraće investicioni projekat Dunav -Morava- Vardar, koji bi mogao da stvori hiljade novih radnih mesta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 dana
Komentara: 3
Pregleda: 2858
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.