Komentara: 3
Pregleda: 3830

Tribina povodom konkurisanja za bespovratna sredstva za unapređenje energetske efikasnosti

01.08.2022. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Tribina povodom konkurisanja za bespovratna sredstva za unapređenje energetske efikasnosti

U sredu, 3. avgusta, na Otvorenom univerzitetu (sala 213), održaće se tribina povodom tekućeg Konkursa za unapređenje energetske efikasnosti, koji je raspisan na nacionalnom nivou, a pre nekoliko dana otvoren i na nivou Grada Subotice. Grad i Ministarstvo obezbedili su po 15 miliona dinara, što je ukupno 30 miliona dinara

Po rečima organizatora, Udruženja građana "Koalicija za održivo rudarstvo u Srbiji" (KORS) Subotica, na tribini će biti predstavljen konkurs a zatim sledi diskusija.

- Pozivamo sve zainteresovane građane Grada Subotice koji se interesuju za konkurs Grada Subotice za energetsku efikasnost da se radi besplatnih saveta za planiranje svog projekta, besplatne pomoći u sklapanju dokumentacije i popunjavanja konkursnih obrazaca obrate organizaciji "KORS" i ličnim dolaskom na tribinu ostvare prvi kontakt - poručuju iz KORS-a.

Početak tribine je u 18 časova, nije neophodna prijava.

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Subotice možete pogledati u povezanoj vesti. Građani će do 25. avgusta imati priliku da apliciraju za subvencije za zamenu stolarije, ugradnju kotlova i postavljanje solarnih kolektora.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3830

Povezane vesti

Povezane teme

energetska efikasnost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.