Komentara: 0
Pregleda: 1328

Tribina posvećena književnom stvaralaštvu Bojana Bosiljčića u četvrtak u SKC "Sveti Sava"

25.10.2023. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
U SKC "Sveti Sava", u četvrtak od 19h, biće upriličena tribina "Ima neka tajna veza (sve ove godine)" posvećena književnom stvaralaštvu Bojana Ž. Bosiljčića sa akcentom na poslednje dve knjige "Sjaj u očima" i "Velika iluzija".
Tribina posvećena književnom stvaralaštvu Bojana Bosiljčića u četvrtak u SKC "Sveti Sava"

Na tribini će biti predstavljen novi sajt Bojana Bosiljčića, a o njegovom književnom stvaralaštvu će govoriti Đorđe Kuburić, Zlatko Matić, Aleksandra Isakov, Jožef Pinter i Judita Plankoš, u ulozi voditelja programa će biti Mile Tasić.

Inače, Bojan Bosiljčić je novinar, publicista i filmski kritičar, poreklom iz Sarajeva koji živi i radi u Kanadi.

Do sada je objavio devet štampanih knjiga sa filmskom tematikom koje su bile promovisane i na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, beogradskom FEST-u i Festivalu evropskog filma na Paliću, na kojem je bio i član žirija.

Pre odlaska u Kanadu, proveo je jedno vreme u Subotici gde je radio na Yu eco radiju i bio inicijator gradske proslave stogodišnjice filma pod nazivom "Sanjati otvorenih očiju - prvih 100 godina",

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 meseci i 2 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1328
Povezane teme

skc sveti sava

zadužbina dušana radića

tribina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.