• Pregleda: 1134

Tribina o korupciji i javnim finansijama sutra na Ekonomskom fakultetu

Tribina o korupciji i javnim finansijama sutra na Ekonomskom fakultetu

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Subotici i Bečejsko udruženje mladih "BUM" organizuju tribinu pod nazivom "Otvoreno o korupciji: Ka transparentnijim i odgovornijim javnim finansijama", koja će se održati u sredu, 5. decembra, u amfiteatru A1 Ekonomskog fakulteta, s početkom u 18 časova.

Na tribini će govoriti prof. dr Miroslav Prokopijević sa Instituta za evropske studije, dr Duško Pejović iz Državne revizorske institucije i Dragan Dobrašinović iz Koalicije za nadzor javnih finansija. Ključne teme kojih će se govornici dotaći, tiču se ekonomske cene korupcije, uloge Državne revizorske institucije u nadzoru javnih finansija, te uloga građana u borbi protiv korupcije.

Organizatori poručuju da je tribina otvorena za javnost i sve zainteresovane građane.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
pista Odgovori
Čuo sam da su pozvani i policijski inspektori da iznesu svoja iskustva o borbi protiv korupcije,biće interesantna debata
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.