• Pregleda: 3814

Tri zlatne medalje kikboksera Spartaka u Novom Bečeju

U subotu u Novom Bečeju održan je tradicionalni Dan sportova, tokom kojeg su održana takmičenja u odbojci, karateu i kik boksu. Nastup su imali i takmičari Kik boks klub "Spartak" koji su ovom prilikom osvojili pet medalja, od čega tri zlatne.
Tri zlatne medalje kikboksera Spartaka u Novom Bečeju

Takmičenje u kineskom boksu (sanda) održano je kao Otvoreno prvenstvo Vojvodine za pionire i kadete. Mladi pogon subotičkih kik-boksera je osvojio tri zlatne medalje i to: kadetkinja Gordana Živanović (60 kg) koja je udarcem iz okreta (back-fist) demoralisala takmičarku iz Bečeja da nastavi meč, zatim kadetkinja Nikol Munćan (56 kg) koja je dominirala i u bacačkim i udaračkim tehnikama te je jednoglasno pobedila domaću učesnicu. Treće zlato je osvojio stariji pionir Đorđe Dmitrović (60 kg) koji je prekidom u 2. rundi okončao meč.

Srebrnu medalju porazom u finalu je osvojila Livia Kiš, a bronzanu Mario Ćopić koji je izgubio u eliminacijama, u dobroj borbi, zbog opomena od strane sudije u ringu.

- Ovo je plejada mladih talentovanih takmičara od kojih tek očekujemo rezultate u budućnosti - kratko je prokemtarisao trener Spartaka, dr Veselin Bunčić.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.