Komentara: 1
Pregleda: 3277

Tri prva mesta dizača tegova Spartaka na Prvenstvu Srbije za seniore i veterane

23.05.2017. u 10:47h
Izvor: Subotica.com
Tri prva mesta dizača tegova Spartaka na Prvenstvu Srbije za seniore i veterane

U subotu je održano državno prvenstvo u dizanju tegova za seniore i veterane. Na takmičenju u seniorskoj konkurenciji pravo nastupa su imali takmičari sa ispunjenom normom u biatlonu. U seniorskoj konkurenciji je učestvovalo 50 takmičara u 8 težinskih kategorija, takmičari  iz Subotice su osvojili tri prva mesta.

Prva mesta su osvojili Ervin Rožnjik (77kg), Aron Kanižai (85kg) i Tivadar Kajdoči (105+), palsman na četvrto mesto ostavrili su Ervi Aroksalaši (85kg), i Rolan beler (94kg), peti u kategoriji do 105kg bio je Viktor Haško, dok Tamaš Kajdoči nije ostvario plasman zbog neuspelih pokušaja.

Po rečima Stipana Verta, trenera KDT "Spartak" i selektora reprezentacije Srbije, za takmičare Spartaka sledi pripremni period, a poseban akcenat je na Tamaša Kajdočija koji se sprema za Svetsko juniorsko prvenstvo koje se održava od 15-23 juna u Tokiju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3277
Povezane teme

dizanje tegova

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.