Komentara: 0
Pregleda: 2444

Tri medalje dizača tegova Spartaka na Prvenstvu Vojvodine (U23)

16.10.2016. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
U subotu u Baču održano je Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u dizanju tegova za mlađe seniore (U23), na kojem su nastupili i takmičari KDT Spartak iz Hajdukova.
Tri medalje dizača tegova Spartaka na Prvenstvu Vojvodine (U23)

Sekcija KDT "Spartak" iz Hajdukova, pod vođstvom trenera  Tibora Haška, nastupila je sa tri takmičara koji su osvojili isto toliko medalja - jednu zlatnu i dve srebrne.

U kategoriji 56kg Danijel Apro osvojio je srebrnu medalju sa rezultatom trzaj 37kg, izbačaj 50kg. Istim odličjem ali u kategoriji 77kg okitio se i Šamuel Tot sa rezultatom trzaj 70kg i izbačaj  85kg. Zlatnu medalju i prvo mesto osvojio je Viktor Hasko u kategoriji 105kg, sa rezultatom trzaj 80kg, izbačaj 110kg.

Ostali takmičari nisu učestvovali zbog priprema za predstojeća takmičenja, a prvo naredno će biti finale ekipnog prvenstva Srbije za seniore i Gala kup Srbije, koje je na programu 30. oktobra u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2444
Povezane teme

dizanje tegova

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.