Komentara: 7
Pregleda: 4181

Treći pokušaj vantelesne oplodnje: u toku je podnošenje zahteva

19.04.2013. u 18:04h
Izvor: RTV Yueco
Prošle nedelje počelo je podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju iz budžeta Grada. Pravo na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju iz budžeta Grada mogu ostvariti parovi koji su bez uspeha imali dva pokušaja na teret sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja.
Treći pokušaj vantelesne oplodnje: u toku je podnošenje zahteva

Ispunjenost uslova za ostvarivanje prava na naknadu troškova utvrđivaće Komisija za ostvarivanje prava na vantelesnu oplodnju, koju je imenovao gradonačelnik.

Pravo na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju iz budžeta Grada mogu da ostvare parovi koji su, do trenutka podnošenja zahteva za ostvarivanje prava, bez uspeha imali dva pokušaja vantelesne oplodnje na teret obaveznog zdravstvenog osiguranja. Kao potvrdu, moraju priložiti uverenje Filijale Subotica Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

Uz potvrdu o dva bezuspešna pokušaja, par mora da ispuni i određene obavezne uslove.

Treći pokušaj vantelesne oplodnje: u toku je podnošenje zahteva

Pravo na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju mogu da ostvare parovi za usluge koje se pružaju u zdravstvenim ustanovama u kojima Republički fond za zdravstveno osiguranje finansira program vantelesne oplodnje.

Za treći pokušaj vantelesne oplodnje opredeljeno je 12,5 miliona dinara iz budžeta Grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 dana
Komentara: 7
Pregleda: 4181
Povezane teme

vantelesna oplodnja u subotici

vantelesna oplodnja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.