Komentara: 4
Pregleda: 2477

Treća vezana pobeda odbojkaša Spartaka

24.01.2014. u 22:18h
Izvor: Wiener Städtische liga
MOK "Spartak" igra sve bolje, a to se napokon odrazilo i na rezultate. Subotički superligaš vezao je tri pobede, pa je posle 13. kola stigao čak na šestu poziciju, a do nedavno su bili "viđeni" kao učesnici plej-auta. Večeras u Subotici "pala" je ekipa Mladog radnika u samo 3 seta, uz kvalitetnu igru tokom čitavog meča, ali i preokret u završnici trećeg za maksimalnih 3:0 (25:18, 25:21, 25:22).
Treća vezana pobeda odbojkaša Spartaka

Za samo tri nedelje ekipa Aleksandra Petrovića je demantovala sve kritičare. Krenulo je od pobede protiv favorizovanog Radničkog iz Kragujevca na domaćem terenu, potom je u gostima pao Đerdap, a sada je srušen i Mladi radnik na domaćem terenu, u subotičkoj Hali sportova.

U prva dva perioda igre Spartak je bio daleko bolji rival, na zadovoljstvo publike u Subotici. Činilo se ipak po razvoju događaja u trećem periodu da će Požarevljani uspeti da učine nešto više u ovom susretu.

Vodili su gosti sa 21:19, međutim tu su stali. Spartak ništa nije želeo da prepušta slučaju, zaigrao je onako kao što je to činio u prva dva seta, pa je u završnici trećeg serijom 6:1 načinio preokret i priveo meč kraju – 25:22.

Spartak – Mladi radnik 3:0
(25:18, 25:21, 25:22)

Dvorana: „Dudova šuma“. Gledalaca: 250. Sudije: Dejan Rogić (Užice) i Predrag Balandžić (Beograd). Trajanje meča: 76 minuta.

SPARTAK: Crnjanski 12, Jungić, Janačkov 9, Vidakov, Elezović 5, Konkolj (libero), Mutapčija 15, Kecman 10, Pualić, Medić, Ilić 10, Stefanović. Trener: Aleksandar Petrović.

MLADI RADNIK: Duduj 7, Pantić 3, Kovačević, Petrović, Mašulović 3, Jevtić 1, Spasojević 5, Milošević, Peković (libero), Micić 18, Ilić 11, Popović. Trener: Dragan Bonić.

Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik Odbojka (M): Spartak - Mladi radnik
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2477
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.