Komentara: 7
Pregleda: 3389

Tradicionalni "Trimbi" u subotu na relaciji Subotica-Palić

28.04.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Sportsko rekreativna manifestacija "Trimbi 2022", koju organizuje Gradski savez "Sport za sve", održaće se u subotu.
Tradicionalni "Trimbi" u subotu na relaciji Subotica-Palić

Ova tradicionalna manifestacija odrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od Subotice do Palića. Učesnici na startu kupuju učesnički karton, po ceni od 100 dinara, koji se overava na dve kontrolne tačke, odnosno na startu i na cilju.

- Start je ispred zgrade "Jadran, od 8 do 11h, a vozi se biciklističkom stazom Subotica-Palić. Na cilj, odnosno kod Sportsko rekreativnog centra Palić, stiže se do 12h. U 10h na terenu za mali fudbal SRC Palić biće organizovan poligon spretnosti biciklom, a pravo učešća imaju svi koji do 10h stignu na cilj. 

Svi učesnici, bez obzira na redosled dolaska na cilj, ali sa obaveznim overenim učesničkim kartonom na startu i cilju, učestvuju u izvlačenju glavne nagrade (dva bicikla), pored glavne, obezbeđene su i simbolične nagrade koje će se uručivati najmlađem i najstarijem aktivnom učesniku, kao i učesniku sa najboljim vremenom pređenog poligona spretnosti biciklom. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 3389

Povezana vest

Povezane teme

trimbi

prvomajski trimbl

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.