Komentara: 2
Pregleda: 2622
Foto

Tradicionalni Novogodišnji gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra

25.12.2022. u 19:47h
Zahvaljujući tradicionalnim novogodišnjim koncertima u gracioznoj Velikoj većnici Gradske kuće, u Subotici se oseća duh Beča i drugih evropskih metropola. Tako će biti i ove godine. Novogodišnji gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra održaće se 29. decembra u Velikoj većnici u 20 časova
Tradicionalni Novogodišnji gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra

Kako je najavio koncert majstor Miloš Nikolić, pred Subotičanima će biti dela Štrausa, Šopena, Bizea i drugih velikana klasične muzike. Pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića nastupiće i solisti mecosopran Višnja Radosav, prvakinja opere Srpskog narodnog pozorišta, i čuveni tenor Bela Mavrak.

Tradicionalni Novogodišnji gala koncert Subotičkog simfonijskog orkestra

Subotički simfonijski  orkestar je do sada imao četiri a ovo će biti peti koncert u sezoni. Trudimo se da program bude poseban i zanimljiv našoj publici i da dovedemo soliste kakve naši sugrađani zaslužuju – ističe Nikolić, podsećajući da je Subotica jedan od pet gradova u Srbiji koji imaju svoj Simfonijski orkestra. – Očekujemo da ćemo dogodine imati jedan koncert više i da ćemo na našu veliku radost nastupati svaka dva meseca.

Zainteresovani ulaznice mogu kupiti od 27. decembra u Turističkom informativnom centru po ceni od 1.000 dinara.

Sav prihod o ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta Najava novogodišnjeg koncert Subotičkog simfonijskog koncerta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2622
Povezane teme

miloš nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.