Komentara: 5
Pregleda: 5328

Torbica produžio ugovor, Bratić završava karijeru, Aleksić potpisuje za Paok

11.06.2013. u 17:16h
Iako je fudbalska sezona tek završena, novosti iz FK "Spartak Zlatibor voda" ima,a tiču se pre svega igračkih promena, a prelazni rok još pošteno nije ni počeo. Ukratko, Vidak Bratić odlučio je da u 37. godini života završi bogatu sportsku karijeru, kapiten Torbica je produžio vernost klubu, dok je golman Aleksić pred izlaznim vratima kluba.
Torbica produžio ugovor, Bratić završava karijeru, Aleksić potpisuje za Paok

Uprava Spartak Zlatibore vode i nakon sezone vredno radi. Kapiten Vladimir Torbica je pre par dana u prostorijama kluba produžio trogodišnju vernost klubu iz Subotice.

Torbica je bio zadovoljan uspešnim dogovorom sa klubom i u narednoj sezoni očekuje još bolje pre svega  svoje partije a naravno i  subotičkog Superligaša. Spartak Zlatibor voda je puno dobila ostankom kapitena i jednog od najbitnijeg karike u prvom timu.

Vidak Bratić "kači kopačke o klin"

Vidak Bratić je nakon gotovo dve decenije igranja po najjačim ligama SR Jugoslavije, SCG i Srbije, ali i Grčke, Rusije, Kine i Švajcarske odlučio da konačno okači kopačke o klin.

Vojvodina, PAOK, Crvena zvezda, DInamo Moskva,  OFK Beograd, Tianđino (Kina), Sent Galen, Vila, pa ponovo OFK Beograd. U 33. godini života "romantičari" su procenili da neće računati na njega, pomislio je Vidak na penziju, ali kako stvari stoje psolednja stanica u njegovoj bogatoj sportskoj karijeri biće upravo subotički Spartak u kojem je definitivno u 37. godini odlučio da okonča karijeru, kao jedan od stubova ovog kluba.

Branimir Aleksić blizu PAOK-a

Golman Branimir Aleksić napustiće FK "Spartak Zlatibor voda" i najverovatnije pojačati PAOK. Aleksić ima 22 godine, 89 puta je stajao na gol kluba iz Subotice, dok je za mladu reprezentaciju Srbije branio na 15 mečeva.

„Aleksić je blizu PAOK-a. Oba kluba intenzivno pregovaraju i blizu su dogovora“, potvrđeno je iz Spartaka putem Tvitera, prenose beogradski mediji.

PAOK je prvenstvo Grčke završio na trećem mestu, a posle plej-ofa uspeo je da obezbedi poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Fudbaleri na pauzi, a prelazni rok je u toku

Trenutno su fudbaleri na zasluženoj pauzi ali ne miruje interesovanje za pojedine igrače. Klubovi se najviše interesuju za golman Branimira Aleksića za igrače Đorđa Despotovića i Aleksandra Kovačevića. Predmet interesovanja su i ostali igrači koji su se svojim igrama dokazali u protekloj sezoni.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5328
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

vidak bratić

branimir aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.