Komentara: 0
Pregleda: 3494

Toplana sutra započinje sa toplim probama

05.10.2017. u 16:16h
Izvor: Subotica.com
JKP "Subotička toplana" započeće sutra, 6. oktobra, sa pokretanjem sistema grejanja iz hladnog stanja, progrevanjem sistema i toplim probama. Aktivnosti će se sprovoditi u prepodnevnim časovima.
Toplana sutra započinje sa toplim probama

U toku toplih proba, stambeni objekti će se uključivati jedan za drugim, a režim isporuke toplotne energije biće prilagođen tehničkim kriterijumima progrevanja sistema i biće snižen u odnosu na režim redovne isporuke toplotne energije.

Očekuje se da će grejanje biti pokrenuto tokom predstojećeg vikenda, u svim objektima na području koje je pokriveno sistemom daljinskog grejanja.

Iz Toplane poručuju da neće biti u mogućnosti da pružaju informacije o redosledu i vremenu uključenja pojedinih objekata, s obzirom da isti zavise od tehničko-tehnoloških parametara zagrevanja sistema.

Kvarove na instalacijama i curenja, sugrađani mogu da prijave na dežurni broj telefona JKP "Subotička Toplana" 024 548-383.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3494

Povezane vesti

Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejna sezona

grejanje

jkp subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.