Komentara: 4
Pregleda: 2991

Hladne probe sistema daljinskog grejanja od četvrtka

26.09.2017. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
U okviru priprema za predstojeću grejnu sezonu, JKP "Subotička toplana" će u četvrtak, 28. septembra, početi sa funkcionalnim probama svih segmenata sistema daljinskog grejanja. Iz preduzeća mole korisnike, da ventile na svojim grejnim telima postave u maksimalno otvoren položaj, kako bi se svaki segment unutrašnje instalacije prozračio i time omogućio nesmetan početak grejne sezone.
Hladne probe sistema daljinskog grejanja od četvrtka

Toplana će u četvrtak početi sa hladnim probama sistema, što podrazumeva sistematsko dopunjavanje objekata i probe cirkulacije unutar objekata, sistema automatskog upravljanja toplotnih podstanica, sistema merenja i regulacije, primarne cirkulacije u mreži daljinskog grejanja uz eventualno hemijsko kondicioniranje vode, te probe svih funkcionalnih i sigurnosnih sistema kotlovskih i ostalih pogonskih postrojenja i opreme.

Tokom trajanja hladnih proba, u stambenim zgradama biće kratkotrajno uspostavljana cirkulacija, te su mogući šumovi u unutrašnjoj instalaciji, usled potiskivanja zaostalih vazdušnih čepova. JKP "Subotička toplana" moli sve kupce toplotne energije, da ventile na svojim grejnim telima postave u maksimalno otvoren položaj, kako bi se svaki segment unutrašnje instalacije prozračio i time omogućio nesmetan početak grejne sezone.

Iz Toplane navode da će i ove grejne sezona cena usluge ostati neporomenjena, a ukoliko kupci u navedenom periodu uoče eventualna propuštanja vode iz instalacija, sve kvarove mogu da prijave na dežurni telefon 024/548-383.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2991

Povezane vesti

Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejna sezona

grejanje

daljinsko grejanje

jkp subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.