• Pregleda: 2508

Hladne probe sistema daljinskog grejanja od četvrtka

U okviru priprema za predstojeću grejnu sezonu, JKP "Subotička toplana" će u četvrtak, 28. septembra, početi sa funkcionalnim probama svih segmenata sistema daljinskog grejanja. Iz preduzeća mole korisnike, da ventile na svojim grejnim telima postave u maksimalno otvoren položaj, kako bi se svaki segment unutrašnje instalacije prozračio i time omogućio nesmetan početak grejne sezone.
Hladne probe sistema daljinskog grejanja od četvrtka

Toplana će u četvrtak početi sa hladnim probama sistema, što podrazumeva sistematsko dopunjavanje objekata i probe cirkulacije unutar objekata, sistema automatskog upravljanja toplotnih podstanica, sistema merenja i regulacije, primarne cirkulacije u mreži daljinskog grejanja uz eventualno hemijsko kondicioniranje vode, te probe svih funkcionalnih i sigurnosnih sistema kotlovskih i ostalih pogonskih postrojenja i opreme.

Tokom trajanja hladnih proba, u stambenim zgradama biće kratkotrajno uspostavljana cirkulacija, te su mogući šumovi u unutrašnjoj instalaciji, usled potiskivanja zaostalih vazdušnih čepova. JKP "Subotička toplana" moli sve kupce toplotne energije, da ventile na svojim grejnim telima postave u maksimalno otvoren položaj, kako bi se svaki segment unutrašnje instalacije prozračio i time omogućio nesmetan početak grejne sezone.

Iz Toplane navode da će i ove grejne sezona cena usluge ostati neporomenjena, a ukoliko kupci u navedenom periodu uoče eventualna propuštanja vode iz instalacija, sve kvarove mogu da prijave na dežurni telefon 024/548-383.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
kojot Odgovori
Хоћемо ли и ми овако са вуненим џемперима да се грејемо?
Joca Odgovori
Pa na hladnoj probi cemo i ostati do aprila
panonski čamac Odgovori
Nije mi jasno zašto da prijavimo kvarove na navedeni telefon, kada nam tamo svakako kažu da nađemo nekog majstora ako ima kvar na radijatorima.
Alen Odgovori
Hladna proba ce trajati do sredine maja sledece godine. Mole se gradjani da budu strpljivi dok ne prodje hladna proba i da redovno izmiruju svoje obaveze.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.