Komentara: 0
Pregleda: 3164

Top 5 za najbolje subotičke studente

28.05.2013. u 18:15h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” od 1. juna 2013. godine raspisuje Konkurs za stipendiranje studenata osnovnih studija na umetničkim akademijama “TOP 5” za školsku 2013/2014 godinu.
Top 5 za najbolje subotičke studente

Konkurs je osmišljen sa ciljem da se podrži umetnički profesionalizam u našem gradu, doprinese obogaćivanju i osvežavanju ljudskih resursa u oblasti kulture, kao i podizanju kvaliteta kulturnih i umetničkih programa u Gradu Subotici.

Pet najboljih studenata umetničkih akademija sa teritorije Grada Subotice dobijaće putem konkursa mesečnu stipendiju u iznosu od 9.200 dinara. Stipendiranje će trajati deset meseci, od septembra 2013. do juna 2014. godine.

Po završetku stipendiranja odabrani studenti će biti u prilici da se predstave subotičkoj publici studentskom vežbom ili delom koje je pripremljeno isključivo u tu svrhu. Na taj će način ovih pet glasnika novog kulturnog talasa upoznati stručnu, ali i širu publiku, sa svojim kvalitetima i potencijalima!

Pravo na učešće imaju studenti sa teritorije Grada Subotice koji studiraju na umetničkim akademijama u zemlji, kao i u inostranstvu.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na konkurs najkasnije do 25. juna 2013. godine. Uz popunjen prijavni formular potrebno je poslati i fotokopiju indeksa kojim se potvrđuje prosečna ocena tokom dosadašnjih studija. Rangiranje će se vršiti na osnovu prosečne ocene kandidata i dosadašnjeg umetničkog rada.

Studiraš na nekoj od umetničkih akademija u zemlji ili inostranstvu? Prijavi se na konkurs Fondacije “Danilo Kiš” - “Top 5”!


Dosadašnji dobitnici stipendije nemaju pravo ponovnog učešća na konkursu.
Prijave slati na office@danilokis.rs.
Više informacija na: 024/ 523-566!

Čekamo vaše prijave!

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3164

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.