Komentara: 46
Pregleda: 6859

Todosijević: Počnimo ponovo verovati u sebe

03.12.2013. u 17:24h
Izvor: RTV Yueco
Mogućnosti Subotice i Severno-bačkog okruga su velike, a da bi se ostvarile potrebno je ostvariti koncenraciju ljudi, kapaciteta i sredstava, što bi predstavljalo “sveto trojstvo” ekonomske nauke i napretka, izjavio je predsednik Skupštine grada Subotica prof. dr Radmilo Todosijević.
Todosijević: Počnimo ponovo verovati u sebe

Govoreći o načinu na koji unaprediti položaj malih preduzeća Todosijević je u sinoćnoj emisiji “Bez kravate” ocenio da je to jedino moguće kroz kooperaciju sa velikim sistemima, koji se u Subotici sada svode na strane investitore jer je domaća industrija po njegovoj oceni - “uništena”.

On takođe smatra da treba iskoristiti potencijale za braunfild investicije – postojeće kapacitete nekadašnje industrije.

Todosijević je ocenio da “nije tačno da nemamo mogućnosti, a potrebna su nam znanja i sposobnosti”, pozvavši građane na “ustanak i zaveru protiv nas samih” jer nam “dobročinstvo neće doći s neba”.

Po njegovom mišljenju, “dugo smo bili ateisti i treba da ponovo počenemo da verujemo”, i to - u sebe.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 46
Pregleda: 6859
Povezane teme

Grad Subotica

radmilo todosijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.