Komentara: 0
Pregleda: 1861

TK "Spartak" šampion Srbije u konkurenciji dečaka do 12 godina

21.09.2015. u 10:53h
Izvor: Subotica.com
Na terenima Tenis kluba "Spartak" u Dudovoj šumi protekle sedmice (14-16. septembar) održano je Ekipno prvenstvo Srbije za dečake do 12 god. Na ovom turniru prijavljeno je bilo pet ekipa, međutim jedna ekipa se nije pojavila. TK "Spartak" je pobedom u finalu postao šampion Srbije za ovaj uzrast.
TK "Spartak" šampion Srbije u konkurenciji dečaka do 12 godina

Pored domaćeg Spartaka na turniru su nastupile ekipe iz Novog Sada, Kruševca i Sombora.

Tim Spartaka polufinalni meč je odigrao sa TK "Kruševac" i pobedio rezultatom 4:0. U drugom polufinalnom meču su snage odmerile TK "Žak" (Sombor) i TK "2002" (Novi Sad), a u tom duelu bolja je bila novosadska ekipa rezultatom 3:1.

TK "Spartak" je u finalnom obračunu bio bolji od Novosađana i zasluženo pobedio rezultatom 4:0 i tako postao prvak Srbije u konkurenciji do 12 godina.

Za TK "Spartak" su igrali: Filip Mandović, Robert Sabo, Petar Bašić Palković i Oliver Sabo Rac, rezerve su bili Matija Gojković, Andrej Kovačević i Arnold Farago.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1861
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

teniski turnir

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.