Komentara: 0
Pregleda: 4127

"Tika-taka" radi skauting za Vojvodinu

22.02.2017. u 15:33h
Izvor: Subotica.com
Škola fudbala “Tika-taka” iz Subotice i Fudbalski klub "Vojvodina" iz Novog Sada potpisali su ugovor o saradnji, po kojem će se subotička škola fudbala baviti skautingom i predlaganjem igrača za dolazak u omladinsku školu “Ilija Pantelić”.
"Tika-taka" radi skauting za Vojvodinu

Prema rečima direktora i trenera Škole fudbala "Tika-taka" Miljana Dobrilovića i direktora omladinske škole “Ilija Pantelić” Dušana Grujića, ove dve sportske organizacije pronašle su zajednički interes u vidu razvoja sportsko-vaspitnog rada sa decom, odnosno treniranja mladih fudbalera sa ciljem njihovog što kvalitetnijeg rada i razvoja.

Kako se navodi, ŠF "Tika-taka" će u ime FK "Vojvodina" obavljati poslove skautinga, odnosno privlačiti, okupljati i predlagati igrače za dolazak u omladinsku školu “Ilija Pantelić”, a Ugovor o saradnji potpisan je na godinu dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4127
Povezane teme

škola fudbala tika-taka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.