Komentara: 7
Pregleda: 3213

Težak poraz rukometaša Spartaka u Regionalnoj ligi

05.09.2015. u 22:09h
Izvor: Subotica.com
Drugo gostovanje u nizu za rukometaše Spartaka u regionalnoj SEGA ligi završilo se vrlo slično kao i prvo, ubedljivim porazom, ovaj put još težim. Subotički time večeras je gostovao u Slovačkoj u kojem je izgubio sa velikih 19 golova razlike. U narednom kolu Spartak gostuje Vojvodini, a zatim par dana kasnije dočekuje Borac iz Banjaluke.
Težak poraz rukometaša Spartaka u Regionalnoj ligi

Očekivalo se da će prošlonedeljno gostovanje u Belorusiji biti težak izazov za izabranike Branislava Zeljkovića, ali današnji meč protiv slovačkog Tatrova bio je prava rezultatska katastrofa u kojem je Spartak primio čak 42 pogotka.

Domaća ekipa od samog početka nametnula je svoj ritam i zagospodarila terenom pa je tako već na polovini meča Spartak zaostajao sedam pogodaka, a ta razlika na poluvremenu bila je velikih -11. U drugom delu igralo se u serijama, i to velikim za ekipu Tatran Prešova, u kojima je Spartak izgledao vrlo nemoćno.

Poveo je Spartak golom Lojaničića, a onda sledi sedam vezanih golova Tatrana i već tada se videlo da će Spartaku biti izuzetno teško da "preživi" gostovanje u Prešovu, a rezultat koji je na kraj glasio 42:23 dovoljno govori o tome šta se dešavalo u Tatran Handal areni. Rukometaši Spartaka su najvljivali bolje izdanje nego u Belorusiji, ali takav meč nije se gledao večeras u Prešovu.

Težak poraz rukometaša Spartaka u Regionalnoj ligi

foto: SEHA liga

Najefikasniji u vrlo lošem Spartakovom meču bio je Županjac sa 7 postignuth golova, sledio ga je Ljubojević sa 5, dok su ostali bili dosta skromnijeg učinka.

Kako bi pokušao da spreči rezultatsku katastrofu trener Zeljković davao je šansu svoj trojici golmana, ali ipak najveći teret je pao na Radulovića koji je imao tek 7 odbrana od 28 šuteva, od ukupno 50 šuteva koliko su imali Slovaci.

Težak poraz rukometaša Spartaka u Regionalnoj ligi

Tatran Prešov - Spartak Vojput 42:23 (21:10)

U narednom kolu Spartak 9. septembra (sreda) gostuje Vojvodini (19h), koja je pre par dana poražena od Vardara, takođe prilično ubedljivo - 37:27, a zatim u subotu dolazi banjalučki Borac. Pred ekipom Spartak težak je zadatak da se oporave i pripreme za dva naredna duela u kojima realno mogu da traže bodove, a da li će doći do njih ostaje da se sačeka nedelju dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3213
Povezane teme

rukomet

rukometni klub spartak vojput

seha liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.