Komentara: 55
Pregleda: 31271

Teška saobraćajna nezgoda nedaleko od nove obilaznice u Srpskom šoru, poginuo vozač automobila

23.09.2023. u 17:32h
Izvor: Subotica.com
Tokom prepodneva, oko 11,10 časova, nedaleko od nove obilaznice u Srpskom šoru, na raskrsnici Petra Popovića Age i puta koji vodi prema nadvožnjaku koji se spaja sa Ulicom Jovana Mikića, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba izgubila život.
Teška saobraćajna nezgoda nedaleko od nove obilaznice u Srpskom šoru, poginuo vozač automobila

U saobraćajnoj nezgodi došlo je do direktnog sudara između kamiona i putničkog automobila. Kako saznajemo vozač putničkog automobila marke "ford fiesta", žena starosti 74 godine, sa teškim telesnim povredama prebačena je u bolnicu, ali je nažalost podlegla povredama. Vozač kamiona (mercedes-benc) je takođe završio u bolnici sa težim povredama.

Neposredno nakon ove saobraćajne nezgode, naš sugrađanin prokomentarisao je ovu novu saobraćajnicu i apelovao na nadležne da je što pre obezbede.

Teška saobraćajna nezgoda nedaleko od nove obilaznice u Srpskom šoru, poginuo vozač automobila

- Raskrsnica se nalazi na 200 metara od moje kuće. Mnogo nam znači jer smo povezani bolje sa drugom stranom peštanske pruge, Kertvarošom i Palićem. Pre sat vremena se desila ozbiljna saobraćajna nesreća, ne znam da li su povređeni dobro, ali auto koji je udaren od strane šlepera je delovao strašno - prepričava G.B. današnju situaciju i dalje upozorava - Nema ni mesec dana kako je otvoren put, a ovo je već četvrta nesreća! Deca nam svaki dan prelaze ovaj put gde se juri 100 na sat! Apelujem na vozače da malo uspore, a ujedno molim gradsku vlast da hitno uradi nešto povodom signalizacije i obeležavanja puta. Nije dovoljno napraviti put, treba ga obeležiti! Ljudski životi su u pitanju, mislite o tome!

Kako saznajemo u Policijskoj upravi Subotica, nakon uviđaja ustanovljeno je da je do nezgode došlo kada vozač putničkog vozila na gore navedenoj raskrsnici nije ustupio prednost teretnom vozilu.

Građani uznemireni pucnjavom iz šume, policija intervenisala i sprečila sukobe migrantskih grupa

Pridružite se viber zajednici "Uživo sa subotičkih ulica", kliknite na sličicu iznad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 1 nedelju
Komentara: 55
Pregleda: 31271

Povezana vest

Povezane teme

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.