Komentara: 0
Pregleda: 6032

Teška nesreća kod Feketića

10.08.2009. u 19:26h
Izvor: Portal "B92"
Teška nesreća kod Feketića

Tri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče na autoputu E-75 kod feketićke petlje.

U sudaru su učestvovala tri vozila i na mestu udesa poginuo je danski bračni par srpskog porekla, u automobilu marke "nisan", kao i putnica iz automobila "audi" državljanka Bosne i Hercegovine.

U sudaru su učestvovala tri vozila i na mestu udesa izgubili su život danski državljani H.C.H. (65) i njegova supruga N. D. J. (61) rodom iz Leskovca, koji su bili u automobilu marke "nisan".

Prema saznanjima Tanjuga, do nesreće je došlo kada se vozač automobila "audi" austrijskih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Novog Sada ka Horgošu, u pokušaju da zaobiđe automobil "ford", isto austrijskih registracija, kojim je upravljao Z. Š. (65) iz Svilajnca, direktno sudario da "nisanom" koji je dolazio iz suprotnog pravca.

U udesu je M. D. (21) iz sela Dragova kod Rekovca zadobila teže telesne povrede i lekari u subotičkoj bolnici i dalje se bore za njen život, dok je njena majka V. N. (57) i pored ukazane lekarske pomoći, preminula bolnici u Subotici.

M. S. (20), muž M. D., nakon ukazane lekarske pomoći smešten je na odeljenje ortopedije subotičke bolnice i njegovo zdravstveno stanje, kako saznajemo od portparola te bolnice Dragane Penčić, je stabilno.

Zbog nesreće, saobraćaj na autoputu od Bačke Topole do Feketića bio je u prekidu četiri sata, a vozila su se preusmeravala na stari put. Istraga je u toku.

 

Izvor: Portal "B92"
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6032
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.