• Pregleda: 2163

Teniserke Spartaka (U14) šampionke Srbije, teniseri vicešampioni

Tenis klub "Spartak" osvojio je titulu šampiona Srbije u konkurenciji devojčica do 14 godina, dok su dečaci zauzeli drugo mesto.
Foto: maliigraci.rs
Teniserke Spartaka (U14) šampionke Srbije, teniseri vicešampioni

Subotički tim devojčica u finalu Prvenstva Srbije bio je bolji od Dinama iz Pančeva rezultatom 3:1. Za TK "Spartak" nastupile su: Anđela Skrobonja, Anđela Vidović, Aleksandra Stanković i Vanja Vidović.

Malo je falilo da Spartak bude šampion u obe konkurencije, ali dečaci su posustali na poslednjoj stepenici pošto su u finalu poraženi od Crvene zvezde rezultatom 3:2, posle velike borbe.

Ekipu koja je aktuelni vicešampion Srbije činili su Mihajlo Popović, Miloš Vuković, Kritijan Juhas, Nemanja Medić, FIlip Stipć i Adam Kovač. Za ekipu Crvene zvezde igrao je nekadašnji Spartakov igrač Nemanja Subanović.

foto: maliigraci.rs

Tenis klub "Spartak" od danas do srede domaćin je  Ekipnog prvenstva Srbije za dečake do 12 godina (U12), na kojem je subotički klub favorit za prvo mesto. Mečevi će se igrati svaki dan u 10 časova, a finale je predviđeno u sredu, takođe od 10 časova. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.