Komentara: 0
Pregleda: 5303

Teniseri Spartaka (U14) šampioni Srbije

12.09.2016. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
Novi šampioni Srbije za tenisere uzrasta do 14 godina su Spartakovi dečaci, koji su u neizvesnom finalu savladali Crvenu zvezdu.
Teniseri Spartaka (U14) šampioni Srbije

U Teniskom centru "Novak" u Beogradu od 9. do 11. septembra odigrano je Ekipno prvenstvo Srbije za igrače do 14 godina. Učestvovalo je 5 ekipa u muškoj i 3 u ženskoj konkurenciji. Igrano je na terenima sa šljakom.

Tenis klub "Spartak" može da se pohvali još jednom titulom u mlađim kategorijama, što je svakako potvrda odličnog rada i talentovane generacije tenisera koji su zasigurno budućnost "belog sporta".

Oliver Sabo Rac, Filip Mandović, Filip Stipić i Petar Bašić Palković novi su šampioni Srbije za igrače do 14 godina pošto su na Prvenstvu Srbije u Beogradu održanom za vikend u finalu bili bolji od Crvene zvezde. Na putu do same završnice Spartak je bio bolji od TK "Đukić".

Odlučujući meč dobio je Oliver Sabo Rac pobedivši Luku Todorovića iz Crvene zvezde sa 6-2, 6-4.

Ekipu je predvodio trener Ladislav Demeter.

Teniseri Spartaka (U14) šampioni Srbije

U konkurenciji dečaka do 14 godina trofej je podigao Spartak, dok je kod devojčica u istom uzrastu to bila ekipa Crvene zvezde.

Teniseri Spartaka (U14) šampioni Srbije

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5303

Povezana vest

Povezane teme

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.