Komentara: 0
Pregleda: 2450

Tenis: Spartak (U14) odbranio titulu državnog prvaka

10.09.2017. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Tenis klub „Spartak”, odbranio je titulu prvaka na Ekipnom prvenstvu Srbije održanom u Beogradu u konkurenciji dečaka do 14 godina, dok je ženska ekipa zauzela treće mesto.
Tenis: Spartak (U14) odbranio titulu državnog prvaka

Subotičani su u prvom kolu pobedili TK „Kostić” iz Niša sa 4:0, potom su bili bolji od TK „Đukić” i trijumfovali sa 3:1, a u finalu su savladali TK „Spin” iz Beograda sa 4:0 i odbranili titulu. U prošlogodišnjem finalu dečaci iz Spartaka su u neizvesnom finalu savladali Crvenu zvezdu.

Ekipa Spartaka nastupala je u sastavu: Oliver Sabo Rac, Filip Mandović, Petra Bašić Pavković i Mateja Gojković sa trenerom Ladislavom Demeterom.

Ženska ekipa TK „Spartak” osvojila je treće mesto. U prvom kolu Subotičanke su savladale Slobodu iz Čačka sa 3:1, dok su u polufinalu pretrpele poraz (3:1) od beogradske ekipe Haron. Subotičanke su nastupale u sastavu: Danijela Danilović, Ana Jošić i Anja Vujović sa trenerom Veselinom Rakočevićem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2450

Povezana vest

Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir do 14 godina

tenis klub spartak

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.