Komentara: 2
Pregleda: 3581

Tavankutski "Dani vina 2022" održaće se 30. aprila

22.04.2022. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Peti tavankutski "Dani vina", koji će biti održani 30. aprila, okupiće preko 30 izagača iz Subotice i okolnih mesta. Pored "pića bogova" učesnici će pripremiti i šarolik gastro meni proizvoda domaće radinosti.
Tavankutski "Dani vina 2022" održaće se 30. aprila

Manifestacija, koju organizuje Udruženje vinara i vinogradara "Tavankutski vinogradari", održaće se na prostoru FK "Tavankut", a početak je zakazan za 10 časova. Svi zainteresovani vinari, koji žele da se takmiče i izlažu vina prijave mogu poslati do 27. aprila.

- Kotizacija iznosi hiljadu dinara i odnosi se na tri uzorka, odnosno belo, roze i crveno vino. Uzorci moraju biti u staklenoj ambalaži, bez etikete. Prijavljivanje je moguće putem broja telefona 065/973-23-03. Plaća se samo učešće, dok su stolovi besplatni - objašnjavaju organizatori.

Posetioci plaćaju ulaznicu u iznosu od 200 dinara uz koju dobijaju čašu za degustaciju.

- U okviru manifestacije, osim vina, biće upriličena prodaja domaćih čvaraka i kobasice. Vredne domaćice iz Udruženja žena Ljutova i Tavankuta pripremiće domaće pogače sa makom i orasima, kao i fanke koji se pripremaju po tradicionalnoj recepturi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3581
Povezane teme

dani vina tavankut

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.