Komentara: 1
Pregleda: 4417
Video

Tavankut osvojio Kup Područne lige Subotice

12.08.2020. u 11:19h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Tavankut" pobednik je Kupa Područne lige Subotice. U finalnom meču Tavankućani su snage odmerili sa "Njegošem" iz Lovćenca i nakon penala (6:4) zasluženo stigli do trofeja.
Tavankut osvojio Kup Područne lige Subotice

Tavankut je golovima Sprema poveo sa 2:0 u prvom delu meča, ali su domaćini izjednačili u nastavku pa je regularni deo završen bez pobednika 2:2. Usledilo je izvođenje penala gde je uspešniji bio Tavankut i zasluženo slavio sa 6:4. Istakao se golman osvajača Kupa Stefan Lebović odbranivši dva jedanaesterca za radost i slavlje svoje ekipe.

Njegoš – Tavankut 2:2 (4:6)
Milić 70 (p), Mrvaljević 75’ (Milić, Kočiš (p)) – Spremo 42’, 44’ (Lebović, Šimić, I. Skenderović, Ignjatović (p))

Njegoš: Marović, Nikić (Bickei), Vujošević, Savović, Milić, Varga, Mrvaljević, Kočiš, Tešanović (Žmukić), Miljenović, Bogavac (Radovanović).

Tavankut: Lebović, B. Kujundžić (Gnjatović), Sloboda, Oblaković, I. Skenderović, Kuktin, Spremo (Temunović), Vizin (Bursać), N. Skenderović (Pejić), Šimić, Vojnić.

FK "Tavankut" je nastupio u najjačem sastavu, trener Sekulović je na kraju zadovoljan pobedom, ali je ujedno svestan da se sve moglo drugačije završiti, uzimajući u obzir dešavanja u regularnom delu meča.

- Čestitam domaćinu na odličnoj organizaciji ali i mojim igračima na zalaganju i osvojenom Kupu. Imali smo ambiciju da podignemo pehar pobednka, nismo očekivali da ćemo do njega doći posle ovakve sportske drame jer smo vodili 2:0 na poluvremenu i činilo se da je sve to gotovo, međutim u drugom delu igre videli smo nešto sasvim drugačije, bili smo u problemu da možda i izgubimo utakmicu, pogotovo je bilo teških poslednjih 15 minuta koje smo igrali sa igraćem manje. Imali smo sreće u penal seriji i na kraju izašli kao pobednici, neskromno mogu da kažem zasluženo na osnovu prikazane igre tokom čitavog kup takmičenja  - kaže Darko Sekulović, trener FK "Tavankut".

Skraćeni snimak meča finala Kupa PFL Subotica

FK "Tavankut" danas igra četvrtfinale Kupa Vojvodine, a već u nedelju ih očekuje premijerni meč u Područnoj ligi Subotica protiv Bajše.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4417
Povezane teme

područna fudbalska liga

područni fudbalski savez subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.