Komentara: 3
Pregleda: 2938

Tadić i Jovanović: Konsolidacija građanske politike

11.04.2016. u 02:31h
Izvor: TV Subotica
Tadić i Jovanović: Konsolidacija građanske politike

Čedomir Jovanović i Boris Tadić posetili su Suboticu proteklog vikenda. Oni su poručili građanima da će nakon izbora raditi na konsolidaciji građanske politike u zemlji , kao i na vrednosti bez kojih ni Subotica, ni Vojvodina, ni Srbija ne mogu postojati.

Tadić i Jovanović su pozvali Subotičane da glasaju za koaliciju SDS-LDP-LSV, jer kako su istakli, to je glas za sebe i svoju porodicu. Ne smemo da ispustimo Evropu, i moramo da otvorimo to što nas danas razdvaja, između Srbije i Mađarske i Srbije i Hrvatske, istakao je Jovanović.

Izvor: TV Subotica
Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici Čedomir Jovanović i Boris Tadić u poseti Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 2938
Povezane teme

čedomir jovanović

boris tadić

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.