Komentara: 14
Pregleda: 2783

SVM predao kandidaturu Pastora za predsednika

16.04.2012. u 16:19h
Izvor: RTV Yueco
Savez vojvođanskih Mađara (SVM) predao je juče Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu lidera te stranke Ištvana Pastora za predsednika Republike Srbije, sa 12.963 potpisa podrške.
SVM predao kandidaturu Pastora za predsednika

Pastor je izrazio očekivanje da će za njega glasati Vojvođani koji nisu Mađari, jer je jedini kandidat iz Vojvodine i jedini koji izbornim prioritetom smatra i regionalni interes, govori razumnim jezikom i izgovara normalne rečenice, utemeljene u realnosti.

On je najavio da za kampanju za predsedničke izbore neće koristi posebna budžetska sredstva i "tih 50 miliona dinara" će ostaviti u budžetu, a nada se da će se za takav korak odlučiti i drugi predsednički kandidati.

Pastor je u izjavi novinarima naveo da računa na veliki broj glasova, ali ne i dovoljno da uđe u drugi krug, i da bi voleo da SVM nađe "zajednički jezik" sa liderom koalicije "Za bolji život" Borisom Tadićem.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 2783
Povezane teme

ištvan pastor

svm

savez vojvođanskih mađara

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.