Komentara: 1
Pregleda: 5679

Svetski filmski hitovi od subote na Letnjoj pozornici

26.07.2019. u 10:30h > 12:55
Izvor: Subotica.com
Nakon završetka 26. Festivala evropskog filma Palić, na Letnjoj pozornici se već narednog dana (subota) nastavlja bogat filmski program. Od 27. do 31. jula, svake večeri od 21h, na repertoaru će biti po jedan bioskopski hit koji je obeležio prvi deo filmske 2019. godine.
Svetski filmski hitovi od subote na Letnjoj pozornici

U subotu, 27. jula, na programu je rusko-srpski hit "Balkanska međa", reditelja Andreja Volgina. Ova akciona drama inspirisana je stvarnim događajem tokom bombardovanja Jugoslavije 1999. godine, a glavne uloge tumače Anton Pampušni, Milena Radulović, Miloš Biković i Aleksandar Radojičić.

Drugi dan vikenda, nedelja, rezervisan je za "Južni vetar", najgledaniji domaći film u poslednjih 20 godina, u kome je Miloš Biković tumačio glavnu ulogu, a Nebojša Glogovac odigrao poslednju rolu na velikom platnu.

Svetski filmski hitovi od subote na Letnjoj pozornici

Program se nastavlja u ponedeljak najvećim blokbasterom u istoriji svetskog filma – Osvetnici: Kraj igre. Poslednji deo popularne "Avengers" sage iz Marvelovog superherojskog univerzuma, širom sveta u bioskopima je zaradio skoro 3 milijarde dolara, a u njemu glume najveće holivudske zvezde: Bri Larson, Skarlet Johanson, Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort i mnogi drugi.

U utorak, 30. jula, na programu je najnoviji holivudski triler "Otrovna ruža", u kome se prvi put na velikom platnu zajedno nalaze dve holivudske legende – Morgan Frimen i Džon Travolta.

Svetski filmski hitovi od subote na Letnjoj pozornici

Niz svetskih bioskopskih hitova zaključuje akciona avantura "Paklene ulice: Hobs i Šo", u kojoj glumačku ekipu predvode Dvejn Džonson, Idris Elba, Džejson Stejtam i Helen Miren. Ovaj film će na programu Letnje pozornice premijerno biti prikazan u sredu, 31. jula 2019. godine.

Cena ulaznice za pojedinačne projekcije je 250 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5679
Povezane teme

festival evropskog filma palić

letnja pozornica filmovi

letnja pozornica

revija hitovi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.