Komentara: 3
Pregleda: 3433
Foto

Svetski dan kičmenog stuba

16.10.2014. u 17:45h
Izvor: RTV City
Šesnaesti oktobar obeležava se kao svetski dan kičmenog stuba. I pored činjenice da ogroman broj ljudi ima neki od deformiteta kičme, u našoj zemlji ovaj dan ne obeležava se značajnije a interesovanje za sam problem očigledno nije dovoljno.
Svetski dan kičmenog stuba

Klub korektivne gimnastike ,,Korak’’ trudi se da napravi pozitivan pomak u svesti svojih sugrađana a pre pet godina je na Gradskom trgu prvi put organizovana manifestacija povodom ovog značajnog datuma.

Nastavljeno je serijom predavanja u osnovnim školama, izložbama fotografija a sve u cilju da se građani bolje upoznaju sa različitim vrstama telesnih deformiteta i mogućnostima za njihovo lečenje, odnosno prevenciju.

Ove godine manifestacija nosi naziv ,,Ogledalo’’ i počinje sutra u 12h. Građani će kroz razgovor sa Ljubomirom Stankićem, osnivačem prvog kluba korektivne gimnastike u našoj zemlji, moći da saznaju mnogo o kičmenom stubu uopšte, a program obuhvata i prikazivanje edukativnih filmova u večernjim satima u subotu i nedelju.

Imajući u vidu značaj elementarnog poznavanja potencijalnih i aktuelnih problema u vezi sa kičmenim stubom, organizatori će produžiti aktivnosti na trgu i narednog vikenda, dvadeset četvrtog i dvadeset petog oktobra.

Izvor: RTV City
Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba Najava obeležavanja Svetskog dana kičmenog stuba
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3433
Povezane teme

đula mešter

svetski dan kičmenog stuba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.