• Pregleda: 2138

Šveler i Karai o prelasku u DS

Član gradskog veća Laslo Karai i sekretar Skupštine grada Arpad Šveler osvrnuli su se na istupe članova Saveza vojvođanskih Mađara u medijima, a sve u vezi sa njihovim napuštanjem SVM-a i pristupanja DS-u.
Šveler i Karai o prelasku u DS

Na današnjoj press konferenciji u Gradskom odboru Demokratske stranke, Šveler je izajvio da je nepravedno i nepravilno isključen iz SVM-a jer nije želeo da posluša savete i napusti lokalnu samoupravu "kako ne bi svojim znanje pomagao rad vlasti koju vodi DS".

"Moje radno mesto Kanjiži, dolaskom na funkciju sekretara Skupštine grada u Subotici, je "zamrznuto", a da SVM nije hteo ni da čuje da se vratim na tu poziciju. Od raskida koalicije SVM-a i DS-a nisam bio član niti jedne stranke, a DS-u sam pristupio u decembru prošle godine, s nadom da ću znanjem i iskustvom doprineti razvoju Subotice" - rekao je Šveler.

Član gradskog veća zadužen za privredu Laslo Karai rekao je da se nije složio sa izlaskom SVM-a iz vlasti, svega neliko sedmica nakon što je postavljen na tu funkciju.

"Ostao sam na trenutnoj poziciji kako bi dao svoj doprinos razvoju grada, privlačenju investitora i otvaranju perspektive za mlade u Subotici i ona koji su u tranziciji ostali bez posla" - rekao je Karai.

Izvor: SuMedija

povezane teme

2
Gradjanin Odgovori
Nebitno kojoj opciji pripada covek, ima u svakoj stranci discipline. Vi ste gospodo ostali u svojim foteljama zbog licnih interesa a ne zbog dobrobita grada! To je svima jasno ko malo prati kako su planski unistili Suboticu!
Slavoljub Odgovori
A da bi i dalje mogli zadržati svoja radna mesta u gradskoj upravi u slučaju ostanka DS-a na vlasti sada su dobili i domaći zadatak - da se javno posipaju pepelom po glavi ! Ova demokratija DS-a je i gora od režima Slobodana Miloševića i trebamo je što pre ukloniti !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.