Komentara: 2
Pregleda: 2599

Šveler i Karai o prelasku u DS

26.04.2012. u 21:23h
Izvor: SuMedija
Član gradskog veća Laslo Karai i sekretar Skupštine grada Arpad Šveler osvrnuli su se na istupe članova Saveza vojvođanskih Mađara u medijima, a sve u vezi sa njihovim napuštanjem SVM-a i pristupanja DS-u.
Šveler i Karai o prelasku u DS

Na današnjoj press konferenciji u Gradskom odboru Demokratske stranke, Šveler je izajvio da je nepravedno i nepravilno isključen iz SVM-a jer nije želeo da posluša savete i napusti lokalnu samoupravu "kako ne bi svojim znanje pomagao rad vlasti koju vodi DS".

"Moje radno mesto Kanjiži, dolaskom na funkciju sekretara Skupštine grada u Subotici, je "zamrznuto", a da SVM nije hteo ni da čuje da se vratim na tu poziciju. Od raskida koalicije SVM-a i DS-a nisam bio član niti jedne stranke, a DS-u sam pristupio u decembru prošle godine, s nadom da ću znanjem i iskustvom doprineti razvoju Subotice" - rekao je Šveler.

Član gradskog veća zadužen za privredu Laslo Karai rekao je da se nije složio sa izlaskom SVM-a iz vlasti, svega neliko sedmica nakon što je postavljen na tu funkciju.

"Ostao sam na trenutnoj poziciji kako bi dao svoj doprinos razvoju grada, privlačenju investitora i otvaranju perspektive za mlade u Subotici i ona koji su u tranziciji ostali bez posla" - rekao je Karai.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2599
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

svm

laslo karai

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.