Komentara: 22
Pregleda: 4892

Sve više turista u Subotici za doček Nove godine

28.12.2012. u 18:14h
Izvor: RTV Yueco
Inostrani i domaći turisti su sve više zainteresovani za proslavu dočeka Nove godine u Subotici. Broj turista koji najluđu noć provode u našem gradu, u odnosu na prošlu godinu, veći je za 4 do 5%, kažu u turističkoj organizaciji grada Subotice. U TOGS-u dodaju da su smeštajni kapaciteti svih većih hotela u Subotici i na Paliću uglavnom popunjeni.
Sve više turista u Subotici za doček Nove godine

U Turističkoj organizaciji grada Subotice saznajemo da, proteklih nekoliko godina, za proslavu dočeka Nove godine, Subotica privlači sve veći broj turista, kako domaćih, tako i stranih. Pored toga što je Subotica grad koji važi za destinaciju koja pruža mir, tišinu, relaksaciju i jednu opuštenu atmosferu, ona, sa druge strane nudi dobar provod u najluđoj noći. Za naš grad, kao takav, vlada veliko interesovanje.

U TOGS-u dodaju da, za doček, dolazi nekoliko grupa iz Slovenije, ali da je najveći broj turista koji ovu noć provede u našem gradu, iz Beograda i Novog Sada. U hotelu Galleria čiji su smeštajni kapaciteti popunjeni do poslednjeg mesta, kažu da, veliko interesovanje vlada za paket od dva noćenja i da najveći broj rezervacija imaju za 31. decembar i 1. januar.

Doček Nove godine biće organizovan u većim restoranima, hotelima, diskotekama, kafićima, kao i na centralnom Gradskom trgu.

Ponude za doček Nove godine u Subotici i na Paliću: www.subotica.com/nova-godina 

Da širok spektar izbora „gde za doček“ dovodi sve više turista u Suboticu, pokazuje podatak da je broj turista koji će najluđu noć provesti u Subotici, veći za 4 do 5% u odnosu na prošlu godinu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 4892

Povezana vest

Povezane teme

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

nova godina palić

nova godina 2013

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.