Komentara: 5
Pregleda: 3309

Sve spremno za "Winter fest"

01.12.2011. u 15:00h
Izvor: SuMedija
Sve spremno za "Winter fest"

Svi izložbeni i prodajni kapaciteti za predstojeći „Winter fest“, koji će od ponedeljka, pa do osmog januara biti orghanizovan u centru grada, su popunjeni, pa će Subotičani imali priliku da na jednom mestu pazare sve što će im zatrebati za predstojeće praznike. U specijalnim kućicama i na tezgama, posetioci će moći da nađu med i proizvode od meda, sapun i kozmetiku od kozjeg mleka, drvene ukrase, kape, šalove, kožnu galanteriju, cveće, domaće suhomesnate proizvode, kiseli i slani program iz Tavankuta, domaća vina i rakije iz našeg regiona, slatkiše, čestitke, cveće, a svoje štandove imaće i restorani koji neguju tradicionalnu kuhinju severa Bačke.

- U toku su završne pripreme za postavljanje štandova i kućica, a moram istaći da je inteersovanje bilo ogromno. Nažalost, nismo mogli svima da izađemo u susret, zbog ograničenog prostora, ali smo se potrudili da se na „Winter festu“ nađu svi oni koji se uklapaju novi koncept – rekao je danas Bela Bodrogi, direktor JP „Subotičke pijace“ koje je organizator mnifestacije.

Zahvaljujući agenciji „PiaR“, koja je suorganizator „Winter festa“, posetioci će ove godine imati i priliku da probaju i kupe hranu, vina i rakiju koja su karakteristična za naš region.

- Ambicija nam je da promovišemo regionalne brendove. Biće promovisan i novi brend, „Medovina“, odnosno vino od meda, koje je pakovano u specifičnoj ambalaži i za koje očekujemo da će se svideti Subotičanima. Siguran sam da čemo ovim „Winter festom“ postaviti standarde u organizaciji prodajnih izložbi u centru grada, jer se specijalne kućice i tezge u potpunosti uklapaju u gradski ambijent – rekao je Savo Duvnjak, direktor „PiaR“ agencije.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3309
Povezane teme

bela bodrogi

jkp subotičke pijace

winterfest subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.