Komentara: 3
Pregleda: 3330

Sve spremno za Festival "Omladina"

24.05.2019. u 15:37h > 17:46
Izvor: Subotica.com
Sve spremno za Festival "Omladina"

Festival "Omladina", 38. po redu, održaće se sutra na Stadionu malih sportova. Program počinje u 19 časova, a posle takmičarskog bloka sledi nastup više bendova iz regiona.

- U takmičarskom delu nastupiće bendovi „Johanbrauer“ i „Danga“ iz Beograda, „Bulka“ i „Clyde“ iz Novog Sada, „Playground Hustle“ iz Zagreb, „Layka“ iz Osijeka i „VHS Stereo“ iz Užica – najavio je Njegoš Đukanović, koordinator Kancelarije za mlade, koja organizuje ovaj značajan muzički događaj.

Pobednik festivala će biti nagrađen opremom vrednom 50 hiljada dinara, solističkim koncertom u Subotici, nastupom na nikšićkom Bedem festu i plasmanu u emisiji Bunt na RTS-u.

Sve spremno za Festival "Omladina"

Posle takmičarskog programa nastupiće specijalni gosti: „KI“ iz Kumanova pobednik prošlogodišnjeg festivala, „Sergio Lounge“ iz Beograda, pobednik prošlogodišnjeg Demo festa u Banja Luci i prošlogodišnji pobednik emisije BUNT, „Kontradikshn“ iz Ljubljane, „Stuttgart Online“ iz Beograda, „Multietnička Atrakcija“ iz Beograda. Za DJ set koji će da otvori ovogodišnji festival biće zadužen DJ Gustav a after-party biće održan u klubu Mladost.

Koncerti počinju u 19 časova a trajaće do pola časa iza ponoći. Ove godine za realizaciju ovog projekta iz gradske kase izdvojeno je 900 hiljada dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3330

Povezane vesti

Povezane teme

Armand Mesaroš

festival omladina

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

njegoš đukanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.