Komentara: 17
Pregleda: 5306

Sve je spremno za grejnu sezonu

30.09.2013. u 17:32h
Izvor: RTV Yueco
Većina Subotičana je tokom vikenda uključila grejalice i klime kako bi im stanovi bili topli. Subotička toplana će ranije da počne sa grejanjem, ukoliko tri dana za redom temperatura bude ispod 12 stepeni.
Sve je spremno za grejnu sezonu

U Subotičkoj toplani objašnjavaju da su remonti urađeni, toplotne probe završene i kada bude bilo potrebno spremni su da počnu sa grejanjem.

Sanja Prijić stanuje na Prozivci. Kaže da im je u stanu proteklih dana bilo hladno i da su morali da se dogrevaju.

U telefonskom razgovoru direktor “Subotičke toplane”, Pero Rikić kaže da je preduzeće spremno za nastupajuću grejnu sezonu i kada su u pitanju energenti. U preduzeću “Subotica gas” isto tako tvrde da imaju dovoljne količine gasa. Za ovu godinu “Subotica gas” je obezbedio 25 miliona kubnih metara gasa.

Grejna sezona zvanično počinje 15.oktobra, ali ranijih godina zbog niskih temperatura počinjala je i ranije.Sutra treba da se održi sastanak u Toplani gde će biti odlučeno da li će ranije početi grejanje, ili ne.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 5306
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejna sezona

grejanje

gradska toplana

pero rikić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.