Komentara: 6
Pregleda: 2721

Sutra zaseda lokalni parlament

16.10.2013. u 16:59h
Izvor: RTV Yueco
Sutra na sednici lokalnog parlamenta u Subotici pred odbornicima će se naći tačka koja se odnosi na Rešenje o nastavku izgradnje Narodnog pozorišta.
Sutra zaseda lokalni parlament

U novoj koncepciji prostora u objektu, odnos prostora namenjenog kulturno-umetničkim, pratećim i uslužno-komercijalnim delatnostima je ekonomski i funkcionalno izbalansiran, rekao je član Komisije za projekat rekonstrukcije Narodnog pozorišta.

Projektant je u obavezi da izmenama i dopunama projektno-tehničke dokumentacije predvidi predračunsku vrednost radova za radove koji predstoje u visini od 10 miliona evra. Vlada Republike Srbije je do sada finansirala izvođenje radova u vrednosti 228 miliona dinara, a AP Vojvodina 257 miliona dinara.

Na dnevnom redu će se naći i donošenje Odluke o domošenju Plana detaljne regulacije za sanaciju i rekultivaciju gradske deponije i izgradnju postrojenja za upravljanje otpadom u funkciji regionalnog sistema upravljanja otpadom, kao i izmena i dopuna Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata. 15. sednica Skupštine grada počinje u 9 časova, a prenos možete gledati na yueko televiziji.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2721
Povezane teme

Skupština grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.