Komentara: 0
Pregleda: 2222

Sutra su izbori

05.05.2012. u 20:53h
Izvor: Radio Subotica
U nedelju će biti održani lokalni, pokrajinski, republički i predsednički izbori. U birački spisak na teritoriji grada upisana su 130 hiljada 954 birača, a oni mogu da glasaju na 109 biračkih mesta.
Sutra su izbori

Gradjani mogu da glasaju i bez obaveštajnog listića, ali bi bilo poželjno da ga imaju, kako bi se ubrzala procedura. Neophodno je da prikažu neki dokument sa slikom radi identifikacije, ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu. Biračka mesta će u nedelju biti otvorena od 7 do 20 časova.

Pred biračima će se sutra naći pet glasačkih kutija, za lokalne izbore, pokrajinske izbore po većinskom i proporcionalnom sistemu, zatim za republičke i za predsedničke izbore. Jedino će u mesnim zajednicama Bajmok i Novo selo birači glasati i za članove Skupštine mesne zajednice, odnosno za odluku o ukidanju samodoprinosa. Za sve nivoe izbora glasački listići se razlikuju po boji. U slučaju bilo kakvih nejasnoća gradjani mogu da se obrate Gradskoj izbornoj komisiji na telefon 672 320. Uvid u birački spisak omogućen je i putem telefona 626 734, a tokom izbora dežuraće i Gradska inspekcija, Komunalna policija i MUP.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2222
Povezane teme

lokalni izbori u subotici

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.