Komentara: 3
Pregleda: 2133

Sutra se obeležava Dan civilne pravde

24.10.2013. u 16:48h
Izvor: RTV Yueco
Povodom Evropskog dana civilne pravde sutra Prekršajni sud u Subotici organizuje manifestaciju „Dan otvorenih vrata“, kada će građanima biti omogućeno neposredno upoznavanje sa radom suda i svojim pravima i obavezama u ostvarivanju sudske zaštite, nezavisno da li su stranke u nekom prekršajnom postupku.
Sutra se obeležava Dan civilne pravde

Cilj ove manifestacije je da se u skladu sa Komunikacionom strategijom Visokog saveta sudstva Republike Srbije, građani pravovremeno informišu o radu suda, kako bi rad suda na taj način postao dostupniji i transparentniji stručnoj i široj javnosti i kako bi se povećalo poverenje javnosti u sudstvo Republike Srbije.

Poseban akcenat će biti stavljen na edukaciju dece uzrasta do 14 godina i mlađih maloletnih lica kako bi im predočili sve posledice činjenja različitih prekršaja, koje značajno mogu da utiču na njih kao učinioce, roditelje i porodice u celini. Manifestacija će se održati u prostorijama Prekršajnog suda u Subotici, Trg Lazara Nešića br. 1., III sprat, sutra od 10 do 13 časova.

Dan otvorenih vrata organizovaće i Osnovni sud u Subotici za decu iz Gimnazije od 12,30 do 13 časova.

Izvor: RTV Yueco
Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici Poseta srednjoškolaca Sudu u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2133

Povezana vest

Povezane teme

Sud Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.