Komentara: 3
Pregleda: 7650

Sutra predavanja i besplatni očni pregledi za Subotičane

22.06.2015. u 03:45h
Izvor: Subotica.com
Očni centar Kuće zdravlja pokreće novi humanitarni projekat: održavanje edukativnih predavanja, uz besplatne očne preglede, u gradovima širom Vojvodine. Nakon uspešno održanih predavanja u Senti, Somboru i Zrenjaninu, ova akcija biće održana i u našem gradu. 
Sutra predavanja i besplatni očni pregledi za Subotičane

Predavanje na temu "Kako sačuvati vid - savremeno lečenje očnih bolesti", biće održano sutra (23.6.2015.) u sali 213 Otvorenog univerziteta, sa početkom u 17 časova.

Nakon predavanja, tim Kuće zdravlja će svim prisutnima izvršiti besplatno merenje očnog pritiska i pregled očnog dna.

O sivoj mreni, glaukomu, oštećenjima vida kod dijabetičara, laserskom uklanjanju dioptrije i mnogim drugim temama, govoriće dr Branka Ivošević.

Sutra predavanja i besplatni očni pregledi za Subotičane

"Razlog pokretanja ovakve akcije je višestruk. Nažalost, još uvek je zdravstvena svest građana na nezavidnom nivou, te se pacijenti često kasno javljaju očnom lekaru iako, zahvaljujući savremenoj opremi koju posedujemo, možemo brojna oboljenja otkriti u ranoj fazi što je i osnovni preduslov njihovog uspešnog lečenja. Ovom akcijom želimo da upoznamo ljude sa najčešćim očnim bolestima i načinima njihovog lečenja, ali i pružimo informacije o savremenim načinima uklanjanja dioptrije u cilju postizanja kvalitetnijeg života. Merenjem  očnog pritiska i pregledom očnog dna, dajemo svoj doprinos ranom otkrivanju i lečenju nekih po vid vrlo opasnih bolesti." – istakla je dr Ivošević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7650
Povezane teme

kuća zdravlja

operacija očiju

branka ivošević

glaukom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.