Komentara: 5
Pregleda: 7606

Sutra počinje vašar hrane, pića i rukotvorina

27.08.2021. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Sutra počinje vašar hrane, pića i rukotvorina

JKP "Subotičke pijace" će, u saradnji sa lokalnom samoupravom, od 28. avgusta do 2. septembra organizovati u centru grada vašar hrane, pića i rukotvorina, koji se tradicionalno održava u sklopu programa obeležavanja Dana grada.

Na vašaru će učestvovati oko 50 izlagača, kako iz regiona, tako i iz drugih delova Srbije, koji će Subotičanima ponuditi veliki izbor različitih artikala starih zanata, rukotvorina, suvenira i domaće hrane, dok će za posetice večernjih koncerata, nekoliko ugostitelja pripremati bogatu ponudu hrane i pića.

Dan grada Subotice obeležava se 1. septembra, a uz tradicionalno podizanje zastave i svečanu sednicu Skupštine grada, građane ove godine očekuje bogat program. Uz brojne događaje koje organizuju ustanove kulture, Subotičani i njihovi gosti moći će da uživaju i u koncertima Ace Pejovića, Mikloša Fenjea i Subotičkog simfonijskog orkestra.

Više detalja o programu i satnici, možete pročitati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 7606

Povezane vesti

Povezane teme

subotičke pijace

dan grada

dan subotice

1. septembar dan subotice

jkp subotičke pijace

vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.