Komentara: 50
Pregleda: 16659

Aco Pejović za Dan grada na Gradskom trgu

21.07.2021. u 22:53h
Izvor: Subotica.com
Iako do proslave Dana grada ima još više od mesec dana, prvo ime zabavnog dela programa je poznato - biće to pevač Aco Pejović.
Aco Pejović za Dan grada na Gradskom trgu

Pevačevo ime uz poruku potvrde, objavio je večeras gradonačelnik Bakić na svom Fejsbuk profilu. Pejović je video porukom pozvao publiku na druženje i poručio da će zabava biti na nivou.

- Dragi moji prijatelji, 1. septembra se gledamo u Subotici za Dan grada. Radujem se druženju i dobroj žurci - poručio je Aco Pejović.

Na sajtu Turističke organizacije Subotice u Planu javnih nabavki navodi se da je za potrebe organizacije nastupa izdvojeno 1,33 miliona dinara, ali nije poznato da li je ta suma i ugovorena pošto za sada nema ugovora na Portalu javnih nabavki.

U okviru obeležavanja Dana Subotice održaće se i sad već tradicionalni Subotički polumaraton, koji je zakazan za 29. avgust. Očekuje se da će kompletan program proslave Dana grada biti objavljen u drugoj polovini avgusta i za pretpostaviti je da će obilovati raznovrsnim i prigodnim kulturno-umetnićkim sadržajem, među kojima je i nastup Subotičkog simfonijskog orkestra.

Iako je zbog aktuelne nestabilne epiedmiološke situacije vrlo nezahvalno planirati bilo kakve događaje na duže staze, iz Gradske uprave očigledno veruju da će biti uslova da se proslava održi, podrazumeva se uz masovna okupljanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 50
Pregleda: 16659

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.