• Pregleda: 6258

Sutra počinje isplata socijalnih davanja

Sutra počinje isplata socijalnih davanja

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da sutra, 20. septembra, počinje isplata korisnicima novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade i dodataka za pomoć i negu drugog lica, zatim naknade za izdržavanje korisnika na porodičnom smeštaju, dečijeg dodatka i roditeljskog dodatka, kao i osnovnih prava boraca, vojnih invalida i porodica palih boraca za mesec avgust.

Isplata drugog dela penzija za avgust 2019. za korisnike PIO Fonda. Klijenti Poštanske štedionice, korisnici ovih penzija, novac mogu da podignu na šalterima svih ekspozitura od 25. septembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Mustafa Odgovori
Negujem druga lica izdrzavam sve moje zene i puno dece mojih zena i moje roditeje i roditeje mojih roditeja i roditeje roditeja mojih roditeja u mom porodicnom smestaju a dedo i njegov sin su vojni invalidi a imam i pale borce u porodici nekoliko komada.
I ja sam malo invalid.
Gde mogu javiti i traziti da i meni sve ovo plate?
Ako drugi dobiju ocu i ja i meni vajda pripada sve ovo.
Ovdašnji
Gde piše da moraš da dobiješ, ukradi slobodno pa se vadi na kulturu i tradiciju, srpsko pravosuđe je bolećivo na to. Postoji čak i limit do koje vrednosti smeš da kradeš, samo pročačkaj po netu, vidim da za to imaš
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.