Komentara: 9
Pregleda: 4720

Sutra besplatan parking i bez odvoženja smeća

31.10.2017. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Povodom verskog praznika "Svi sveti" koji je tradicionalno 1. dana novembara, većina javnih preduzeća i ustanova neće raditi, dok će manji broj organizovati rad kroz dežurstva.
Sutra besplatan parking i bez odvoženja smeća

Prema hrišćanskoj tradiciji, prva dva dana u novembru vernici se posebno sećaju svojih upokojenih, odlaze na groblja noseći cveće i paleći sveće.

Iz JKP "Pogrebno" ističu da je sve spremno za predstojeće verske praznike, sva groblja su pokošena, a takođe su intezivirani poslovi na čišćenju smeća i uređenju prostora. Ove godine kapije groblja će biti otvorene od 6 do 21 čas, kako bi sugrađani upravo pod tim svetlom sveća mogli da obiđu groblje i na taj način posete grobna mesta svojih bližnjih.

Veći broj javnih preduzeća i ustanova u sredu neće raditi, a neka će organizovati rad kroz dežurstva.

Javno-komunalno preduzeće "Parking" saopštilo je da tokom sutrašnjeg dana, 1. novembara, neće biti naplate parkinga na celoj teritoriji grada, a neće raditi i njihove blagajne (za reklamacije) u centrali u Đure Đakovića.

U sredu neće biti ni planskog odvoženja smeća iz domaćinstva na celoj teritoriji Subotice, osim u MZ "Bikovo". Gradska deponija će raditi redovno.

Blagajne preduzeća "Vodovod i kanalizacije" 1. novembra neće biti dosupne građanima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4720

Povezana vest

Povezane teme

svi sveti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.