Komentara: 22
Pregleda: 11008

Sutra 2. veče Republike Srpske u Subotici, gost predsednik Milorad Dodik

27.05.2016. u 11:39h > 12:39
Izvor: Subotica.com
Zavičajna zajednica "Republika Srpska" Subotica u subotu organizuje 2. veče Republike Srpske u Subotici. Specijalni gosti večeri biće predsednik Republike Srpske i direktor predstavništva Republike Srpske u Srbiji.
Sutra 2. veče Republike Srpske u Subotici, gost predsednik Milorad Dodik

Proslava je prvobitno trebala biti održana u nedelju, ali je u poslednjem času pomerena za subotu, 28. maj od 18 časova. Na proslavi 2. večeri Republike Srpske u Subotici učestvuju Pjevačka grupa ZZRS iz Đurđina, Žubor Vrbanje, Preldžije, KUD "Srce Knešpolja", Vanja Marija Vuković, SKUD "Iskon etno" i dečji hor "Iskončići" iz Subotice koji će nastupiti od 19 časova.

Cena ulaznice je 1.500 dinara, u šta je uključena večera i neograničeno piće.

Prodaja ulaznica u zlatari "Mila" (Dimitrija Tucovića 1), SuNedeljnik (Aleja Maršala Tita 10/2), SUR "Kozara" (Buvljak, Hala 1, lokal 82), Multipleks arena (Imre Čepea 22). Više informacija možete dobiti na telefone 024/538-305, 024/524-136 i 063/566-346

Specijalni gosti večeri biće predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i direktor predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađan Cicović koji će nešto ranije otvoriti kancelariju udruženja. Ispred grada goste će pozdraviti predsednik skupštine Ilija Maravić.

Tokom večeri biće organizovana nagradna tombola, a srećni učesnici moći će da osvoje letovanje u Grčkoj (10 dana) i vikend u Jagodini za dve osobe. Voditelji programa biće glumci Nebojša Čolić Fiko i Miloš Stanković.

Za subotu je planirano i otvaranje ogranka ZZ "Republika Srpska" u Đurđinu, kao i radni ručak istaknutih privrednika koji vode poreklo iz Republike Srpske sa predsednikom RS Miloradom Dodikom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 11008

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

zavičajna zajednica republika srpska subotica

veče republike srpske u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.