Komentara: 2
Pregleda: 3947

SuTeam donirao sportsku opremu OFK "Mala Bosna 2015"

21.09.2015. u 12:05h
Izvor: Subotica.com
Subotička škola sporta "SuTeam" na čelu sa profesorom fizičkog vaspitanja Srđanom Dakićem postala je prvi donator OFK "Mala Bosna 2015". U ime kluba donaciju u vidu sportske opreme primio je potpredsednik Miroslav Brajkov, a ista će biti namenjena u radu mlađih kategorija ovog kluba.
SuTeam donirao sportsku opremu OFK "Mala Bosna 2015"

SuTeam škola sporta bavi se razvojom dečijeg sporta, kao i pravilnog psiho-motornog razvoja dece i omladine. Njihov  program je sačinjen od 4 stepena škole sporta i nastavlja se sa Akademijom sporta. U SuTeam školi sporta deca uče osnove bazičnih sportova (gimnastika, atletika i plivanje), osnove sportova sa loptom, razvijaju koordinaciju, brzinu, spretnost, okretnost i mnogo toga još.

Akademija sporta dolazi kao nadgradnja znanja i uvođenje dece u takmičarski svet sporta. Ovde se takođe obrađuju svi sportovi kao u školi sporta.

SuTeam donirao sportsku opremu OFK "Mala Bosna 2015"

Ispred Škole sporta "SuTeam" donaciju je uručio Srđan Dakić, predsednik Udruženja "SuTeam" ističući da je ovo samo početak saradnje između SuTeam-a i OFK "Mala Bosna 2015", uz nadu da će i naši sugrađani pomoći neki dečiji klub.

- "Razvoj sporta u ruralnim sredinama je veoma bitan u današnje vreme kada su ljudi toliko fokusirani u grad. Naša je čast i zadovoljstvo što smo mogli ovim skromnim doprinosom, u vidu fudbalskih lopti, da pomognemo razvoj sporta u Maloj Bosni. Ovo je drugi put ove godine da pomažemo razvoj dečijeg sporta. Prvi put je bilo u junu mesecu kada smo, u četiri osnovne škole u gradu, donirali opremu za fizičko vaspitanje (gimnastiku). Pored njih opremu su još dobili Gimnastičko društvo "Partizan" iz Subotice, Sokolsko društvo "Beograd MATICA" kao i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Beograda. Naš osnovni cilj jeste razvoj dečijeg sporta, kao i pravilan psiho-motorni razvoj dece i omladine." - izjavio je Dakić.

Predsednik OFK "Mala Bosna" u ime kluba zahvalio se na na donaciji.

- "Subotička škola sporta SuTeam nastavlja da radi na usavršavanju mladih u sportu i fizičkoj aktivnosti. Tako je ovoga puta SuTeam pomogao novoosnovani fudbalski klub u Maloj Bosni. SuTeam je donirao 10 fudbalski lopti koji će služiti za rad mlađih selekcija novog kluba, što će novom klubu biti od velike pomoći." - izjavio je Dražen Skenderović, predsednik OFK "Mala Bosna"

Potpredsednik kluba Miroslav Brajkov složio se da je pomoć i više nego dobrodošla, a i izrazio nadu da će se na ovaj primer ugledati i drugi.

- "Kada se kreće od nule svaka pomoć je dobro došla. Čuvši za naše planove SuTeam je vrlo rado pomogao u vidu donacije lopti, koje su decu iz naše škole fudbala veoma obradovale. 30 naših polaznika sada ima veće mogućnosti za bolji trening. Nadamo se da je ovo samo početak pokazivanja dobre volje naših sugrađana i da će svi koji mogu pratiti primer SuTeam-a" izjavio je Brajkov.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3947
Povezane teme

suteam

suteam škola sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.