Komentara: 25
Pregleda: 4390

Šutanovac posetio demokrate u Subotici i Bajmoku

25.02.2014. u 14:52h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
U okviru predizborne kampanje republički poslanik Dragan Šutanovac juče je posetio Suboticu. Tom prilikom se susreo sa članovima Demokratske stranke i građanima Subotice i Bajmoka, stoji u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke.
Šutanovac posetio demokrate u Subotici i Bajmoku

Na sastanku sa aktivistima Demokratske stranke Šutanovac je istakao da je danas čast biti član DS jer je ugroženo demokratsko biće Srbije i da je jedino glas za listu Demokratske stranke, glas protiv autokratskog načina vladanja sadašnjeg režima.

Razgovarajući sa građanima Bajmoka Dragan Šutanovac rekao da većina aktera političke scene u Srbiji, uključujući i NDS, čeka ispred Vučićevih vrata kako bi se kandidovali za učešće u vlasti, dok DS to izričito odbija.

Demokratska stranka zalaže se formiranje snažnog fonda za razvoj poljoprivrede, jer je to najkonkurentniji izvozni proizvod  Srbije, rekao je republički poslanik DS Dragan Šutanovac u Bajmoku., stoji na kraju saopštenja GrO DS.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 25
Pregleda: 4390
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

parlamentarni izbori

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.